AHILEJ ŽARKOVO

Prelepa Ahilej teretana u Žarkovu , otvorena 28.10.2018. prostire se na 900m2 najkvalitetnijeg prostora , posvećenog vežbanju i prepunog najnovijim spravama. Samo za vas. Dobrodošli.

booty attack

S Booty Attack

Oblikovanje i toniranje celog tela sa akcentom na gluteusu, zadnjoj lozi i koru uz raznovrsne vezbe sa ili bez rekvizita. Intenzitet treninga je prilagodjen grupi u trajanju od sat vremena. Svaki trening je drugaciji i ima odredjeni cilj tako da ga mozete kombinovati sa samostalnim vezbanjem u teretani ili nekim drugim grupnim treningom.
Termini : utorak i cetvrtak od 20h i subota od 12h.
funkc trening

S Fit Challenge

Kruzni funkcionalni trening za razvoj svih motorickih sposobnosti. Raznovrsne kombinovane vezbe snage, izdrzljivosti, fleksibilnosti i koordinacije u nasoj odlicno opremljenoj sali sa rekvizitima. Cilj svakog treninga se određuje na pocetku nedelje, tako da ga mozete kombinovati sa samostalnim vezbanjem u teretani ili nekim drugim grupnim treningom.
Termini : ponedeljak, sreda i petak od 19h.
crossfit

Cross Fit

-Trenutno najveći izazov u svetu fitnesa nosi ime CrossFit, sport koji objedinjuje različite olimpijske discipline - gimnastiku, trčanje, dizanje tegova, plivanje i veslanje.
Termini: ponedeljak, sreda i petak od 20h.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje , molimo vas da nas kontaktirate tokom radnog vremena teretane.

Radno vreme

radnim danima : 08 – 23h

subotom i nedeljom : 10 – 22h

Telefon

060 / 6822 229

ADRESA

Vodovodska 138
11000 Beograd